Sunday, July 28, 2013

گزارش سفر دکتر احمد شهيد گزارشگر وضعيت حقوق بشر سازمان ملل در امور ايران به تورنتو- کانادا جهت دستيابي به حقايق

گزارش سفر دکتر احمد شهيد گزارشگر وضعيت حقوق بشر سازمان ملل در امور ايران به تورنتو- کانادا جهت دستيابي  به حقايق



استقبال بي سابقه جامعه ايراني تورنتو کانادا از سفردکتر احمد شهيد گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در امور ايران.
دکتر احمد شهيد در ادامه سفرهاي خود به سراسر جهان جهت دستيابي به حقيقت در مورد وضعيت حقوق بشر در ايران - از تاريخ 23 تا 28 ژوييه به تورنتو کانادا سفر کردند . ايشان در اين سفر که از روز 24 ژوييه شروع شد با اقشار و نمايندگان مختلف جامعه ايراني ساکن تورنتو کانادا از جمله روزنامه نگاران - اعضاي سازمان دگرباشان جنسي ايراني ( ايرکو) – اعضاي جامعه بهايي – نمايندگان کردها و آذري ( ترکهاي ) مقيم تورنتو – نمايندگان احزاب و سازمانهاي سياسي – فعالين نهادهاي مدني - شخصيت هاي علمي و ....ديدار و گفتگو نمودند . روزانه اين ديدارها  بصورت فردي و يا گروهي از ساعت نه صبح شروع و تا ظهر ادامه داشته – با يک زمان يکساعته براي نهار – مجددا از دو بعد از ظهر شروع تا ساعت پنج يا شش ادامه ميافت  و در مجموع بيش از ده نفر از ايرانيان را هر روزه شامل ميشد.

دکتر احمد شهيد با تيم همراهش جلسات را هدايت ميکرد ند.

اين جلسات که از قبل و با هماهنگي کانون ايراني کانادايي حقوق بشر – تورنتو انجام ميشد افراد و گروههاي مختلف ايراني را در بر ميگرفت . ايرانيان بهمراه مدارک و اسناد و با وقت از قبل تعيين شده به ديدار دکتر احمد شهيد ميآمدند و مسايل و موارد نقض 
حقوق بشر در مورد خود يا گروه خود را با او در ميان ميگذاشتند .

کنفرانس مطبوعاتي
فشرده مطالبي که دکتر احمد شهيد در کنفرانس مطبوعاتي روز جمعه 26 ژوييه در پاسخ به سوالات حاضرين اظهار داشت :
" گزارش من باعث شده تا کشورهاي بيشتري با مسايل نقض حقوق بشر در ايران آشنا شوند . وهمچنين نشان ميدهد که گزارشات من موفقيت آميز بوده است به اين دليل که اگر قبلا کشورهاي بيشتري در مجمع عمومي از ايران پشتيباني ميکردند هم اکنون اين پشتيباني کمتر شده است . گاهي شده يک گزارش من باعث نجات جان يک فرد محکوم به اعدام شده است . ممکن است کسي فکر کند که تلاش من بيهوده است – اما اينطور نيست گزارشات من و ثبت آنها باعث ميشود تا بسياري از موارد نقض حقوق بشر فراموش نشود .در جلسات حقيقت يابي چنانچه کسي ادعا کند در زندان بوده است –من سابقه او را بررسي ميکنم و از دو منبع اطمينان حاصل ميکنم که حرفها و گزارشش موثق هست يا نه . فرق ايران با کشورهاي ديگر مثلا عربستان يا اسراييل اينست که مقامات ايران مرا  از رفتن و ديدن از زندانها و زندانيان منع کرده اند در حاليکه گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در امور عربستان ميتواند به آن کشور رفته و گزارش تهيه کند و يا مثلا گزارشگر سازمان ملل در امور اسراييل ميتواند به مناطق اشغالي رفته و گزارش تهيه کند . رژيم ايران گزارشات من را قبول ندارد و بر من ميتازد اما خود از گزارشات گزارشگران در امور  ديگر کشورها جهت مقاصد خود استفاده ميکند. در تهيه گزارش تا تاثيرات آن  صبر بخشي از پروسه است. "         

سخنراني در مرکز مانک دانشگاه تورنتو
پس از کنفرانس مطبوعاتي در روز جمعه دکتر شهيد راهي مرکز مانک دانشگاه تورنتو براي ايراد سخنراني شد. بسياري از چهره هاي فعال ايراني بهمراه عده اي از استادان و دانشجويان کانادايي در اين سخنراني حضور داشتند . خلاصه مطالبي  که دکتر شهيد مطرح نمودند چنين بود :
"خوبه که شنودگان من – ايراني و کانادايي با هم در اينجا حضور دارند . من در کارم مستقل عمل ميکنم . سازمان ملل بمن يک کارمند و يک بودجه اي را اختصاص داده براي دستيابي به حقيقت . تا کنون با 500 ايراني مصاحبه کرده ام که اين مصاحبه با فرد يا گروه يک تا يک و نيم ساعت طول کشيده است .با توجه به اينکه از رفتن به ايران براي تهيه گزارش در مورد نقض حقوق بشر توسط رژيم ايران منع شده ام  - اين نوع مصاحبه براي دستيابي به حقيقت تنها وسيله ايست که در اختيار دارم . وسيله ي ديگري که من در اختيار دارم براي اين کار – دو گزارش سالانه است يکي براي مجمع عمومي و ديگري براي شوراي حقوق بشر که هر گزارش نبايد از 10700 کلمه تجاوز کند. در مجمع عمومي 47 عضو سخنراني ميکنند و منهم 45 دقيقه وقت دارم که براي 190 عضو سخنراني کنم . تا کنون 13 قطعنامه عليه ايران صادر شده که رژيم ايران بايد به آنها پاسخ دهد . در نيويورک هم قطعنامه عليه ايران صادر شده که رژيم ايران بايد به آن پاسخ دهد. راي بالا عليه ايران  در مجمع عمومي باعث ميشود تا هييت ايراني نگران شده و پس از بازگشت به ايران تصميماتي در اين مورد اتخاذ نمايد .گزارشات من بر اساس کدها و استانداردهاي سازمان ملل تهيه ميگردد و ما پس از هر گزارش به ايران زمان ميدهيم تا پاسخ دهد . تا بحال در گزارشاتم به 180 مورد نقض حقوق بشر در ايران اشاره کرده ام که  رژيم ايران تعدادي را قبول و بسياري را رد کرده و نديده ميگيرد . رژيم ايران معتقد است که سازمان ملل مخصوصا با گزارشاتش ايران را هدف حملات خود قرار داده – در حاليکه چنين نيست – شوراي حقوق بشر سازمان ملل نقض حقوق بشر در اسراييل و عربستان را هم گزارش ميکند . چنانچه کشوري از سفر گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل  به کشور خود جلو گيري کند نشانگر آنست که در آن کشور اتفاقات بدي افتاده و يا ميافتد که رژيم آن کشور نميخواهد گزارشگر به آنجا سفر کرده و موارد را گزارش کند و اين نگران کننده است . "
دکتر احمد شهيد در ادامه سخنراني اش به موارد متعدد نقض حقوق بشر پرداخت و در پايان به سوالات حاضرين پاسخ گفت که از طريق پروفسور " لوي " استاد دانشگاه تورنتو اداره و مطرح ميشد.
در اين مرحله بدليل زمان کوتاه اگرچه همه علاقمندان نتوانستند با دکتر شهيد ديدار داشته و موارد نقض حقوق بشر را با او در ميان بگذارند اما در مراحل بعدي از طريق" ارتباط اسکايپي " ميتوانند با او به گفتگو نشسته و مدارک خود را به ايشان ارايه دهند.    

کانون ايراني کانادايي حقوق بشر – تورنتو



  
   

Wednesday, July 17, 2013

بیانیه ادوارد اسنودن خطاب به گروه های حقوق بشری 
• ادوارد جوزف اسنودن در ساعت پنج روز جمعه دوازدهم جولای، بیانیه ی خود خطاب به فعالان و سازمان های حقوق بشری را در فرودگاه شرمتیوو مسکو ایراد کرد ...
اخبار روز: www.akhbar-rooz.com 
چهارشنبه  ۲۶ تير ۱٣۹۲ -  ۱۷ ژوئيه ۲۰۱٣

برگردان بابک پاکزاد: ادوارد جوزف اسنودن در ساعت پنج روز جمعه دوازدهم جولای، بیانیه ای خطاب به فعالان و سازمان های حقوق بشری در فرودگاه شرمتیوو مسکو ایراد کرد. ملاقات او با نمایندگان گروه های حقوق بشری چهل و پنج دقیقه به طول انجامید. سازمان های حقوق بشری شامل عفو بین الملل و دیدبان حقوق بشر بودند و به آن ها این فرصت داده شد تا سوالاتی از آقای اسنودن بپرسند. نماینده دیدبان حقوق بشر از این فرصت استفاده کرد تا به آقای اسنودن بگوید که در مسیرش به فرودگاه او یک تماس تلفنی از سوی سفیر ایالات متحده در روسیه داشته که از او درخواست کرده این پیام را وی برساند که دولت ایالات متحده آقای اسنودن را به عنوان یک افشاگر محسوب نمی کند و وی قانون ایالات متحده را نقض کرده است. این موضوع بر اثبات آزار آقای اسنودن از سوی ایالات متحده صحه گذاشته و بنابراین حق وی مبنی بر درخواست یا قبول پناهندگی باید مورد تایید و حمایت قرار گیرد. در سمت چپ آقای اسنودن ، سارا هریسون، مشاور حقوقی پرونده از ویکی لیکس و در سمت راست وی یک مترجم حضور داشتند.

نسخه مکتوب بیانیه ادوارد اسنودن به شرح زیر است:
سلام. نام من اد اسنودن است. کمتر از یک ماه پیش، من خانواده داشتم، خانه ای در بهشت، و در آسایش بی نظیری زندگی می کردم. من همچنین توانایی آن را داشتم که بدون هیچ گواهی یا حکمی، مجموعه ارتباطات و مکاتبات شما را مورد جستجو قرار داده، آنها را ربوده و مورد مطالعه قرار دهم. و این قدرتی است که می توان با آن سرنوشت افراد را دگرگون کرد.
این امر همچنین، نقض جدی قانون است. متمم چهارم و پنجم قانون اساسی کشورم، همچنین ماده ۱۲ اعلامیه جهانی حقوق بشر، و همچنین معاهدات و قوانین موضوعه پرشماری چنین نظام نظارت و رصد در ابعاد فراگیر و توده ای را منع می کنند. در حالی که قانون اساسی ایالات متحده چنین برنامه هایی را غیرقانونی برشمرده است، دولت من این طور استدلال می کند که قواعد نانوشته و پنهان، که به جهان اجازه دیدن آن ها داده نمیشود، برخی اوقات امور غیرقانونی را مشروع و قانونی می کند. این قواعد، خیلی ساده، ایده ابتدایی از عدالت را خراب و از بن فاسد می کند. امر غیر اخلاقی نمی تواند از طریق استفاده از قانون نانوشته و پنهان، اخلاقی شود.
من به اصولی که در نورنبرگ در ۱۹۴۵ اعلام شد باور دارم:«افراد وظایفی بین المللی دارند که از اطاعت الزامات ملی عبور می کند. بنابراین هر شهروند موظف است قوانین داخلی را به منظور احتراز از رخداد جنایت علیه صلح و بشریت نقض کند.»
بر این اساس، من آن چه به درستی اش باور داشتم را انجام دادم و مبارزه ای برای تصحیح اقدامات نادرست را آغاز کردم. من درصدد ثروتمند کردن خودم نبودم، من در صدد فروش اطلاعات محرمانه ایالات متحده نبودم. من با هیچ دولت خارجی جهت تضمین امنیتم شریک نشدم. به جای آن، هر آن چه می دانستم را در معرض اطلاع عموم قرار دادم. بنابراین، آن چه می تواند همه ما را تحت تاثیر قرار دهد، می تواند توسط همه ما در روشنی روز مورد بحث قرار گیرد. من خواستار عدالت از جهانم.
این تصمیم اخلاقی، یعنی گفتن درباره جاسوسی به عموم، که همه ما را تحت تاثیر قرار می دهد، هزینه گزافی داشته است. اما اقدام صحیحی بوده است و ابدا پشیمان نیستم.
از آن زمان، دولت و سرویس های اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا تلاش کرده اند از من الگویی بسازند برای هشدار به تمام کسان دیگری که ممکن است زبان باز کنند. من را بدون کشور کرده اند و به دلیل اظهارات سیاسی تحت تعقیب قرار داده اند. دولت ایالات متحده مرا در لیست پرواز ممنوع قرار داده است. از هنگ کنگ درخواست شد که مرا خارج از چارچوب قوانینش بازگرداند که نقض مستقیم اصل non-refoulement قانون ملل (Nations) است. کشورهایی که پشت حقوق بشر به خاطر من و نظام پناهندگی سازمان ملل ایستادند را با تحریم ها تهدید کردند. آن ها حتی گامی بی سابقه برداشتند و به متحدین نظامی خود به منظور جستجوی یک آواره سیاسی، دستور فرود هواپیمای رییس جمهوری از آمریکای لاتین را دادند. این بالا گرفتن خطرناک مساله، نه فقط برای منزلت آمریکای لاتین، بلکه برای حقوق اولیه مشترک میان تمام افراد و ملتها برای آن که رها از تعقیب و پیگرد بوده و درجستجو و اخذ پناهندگی باشند تهدیدی بزرگ محسوب می شود.
اما حتی به رغم این تهاجم بی تناسب، کشورها در سراسر دنیا، پیشنهاد حمایت و پناهندگی داده اند. این کشورها از جمله روسیه، ونزوئلا، بولیوی، نیکاراگوئه و اکوادور به خاطر آن که نخستین کشورهایی بودند که علیه نقض حقوق بشر توسط یک کشور قدرتمند و نه کشوری ضعیف برخاستند، نزد من از احترام و قدردانی برخوردارند. با رد مصالحه بر سر اصول اشان در مواجهه با ارعاب، آن ها احترام جهان را برانگیختند. قصد دارم به تک تک این کشورها سفر کنم و شخصا از مردم و رهبرانشان تشکر کنم.
من امروز قبول رسمی تمام پیشنهادهای مبنی بر حمایت و پناهندگی را که به من ارائه شد و تمام پیشنهادات دیگری که ممکن است در آینده صورت گیرد را اعلام می کنم. به عنوان نمونه، با اهدای پناهندگی از سوی ونزوئلای پرزیدنت مادورو، وضعیت پناهندگی من اکنون رسمی است و هیچ کشوری هیچ مبنایی ندارد که بر اساس آن حق من برای بهره گیری از آن پناهندگی را محدود یا در آن مداخله کند. با این حال، همان طور که دیده ایم، برخی کشورها در اروپای غربی و کشورهای آمریکای شمالی تمایل به اقدام خارج از قانون را نشان داده اند و این رفتار امروز نیز پابرجاست. این تهدید غیرقانونی، برای من، سفر به آمریکای لاتین و بهره گیری از پناهندگی اهدا شده بر اساس حقوق مشترک امان را غیرممکن کرده است.
اراده کشورهای قدرتمند به اقدام فراقانونی تهدیدی برای همه ماست و نباید اجازه دهیم که به هدف خود برسند. بر این اساس، من خواستار کمک شما هستم برای تقاضای عبور امن از کشورهای مربوطه و تضمین امنیت من برای سفر به آمریکای لاتین. همچنین تقاضای پناهندگی از روسیه تا زمانی که این کشورها به قانون تن دردهند و سفر قانونی من را قبول کرده و اجازه دهند. من امروز تقاضایم را به روسیه تقدیم می کنم و امید دارم که به شکلی مطلوب مورد قبول واقع شود.

Tuesday, July 16, 2013












2013,07,16

اطلاعيه کانون ايراني کانادايي حقوق بشر – تورنتو

موضوع: مسافرت دکتر احمد شهيد نماينده حقوق بشر سازمان ملل در امور ايران به تورنتو

بدينوسيله باطلاع هموطنان عزيز ميرسانيم که کانون ايراني کانادايي حقوق بشر – تورنتو از 23-28 جولاي جهت
 هماهنگي براي ديدار و گفتگو ي شما هموطنان عزيز با دکتر احمد شهيد نماينده حقوق بشر سازمان ملل در امور ايران وجمع آوري مدارک نقض حقوق انساني در خدمت شما خواهند بود . لذا از همه هموطناني که حقوق انساني آنها مورد تعرض جمهوري اسلامي ايران قرار گرفته در خواست ميشود روزانه با شماره تلفن کانون ايراني کانادايي حقوق بشر – تورنتو تماس حاصل فرمايند .
شماره تماس با کانون:
(905)483-6678

Sunday, July 14, 2013

از لابلاي روزنامه ها در ايران - مطالعه يک پرونده

رهایی یک زندانی از چوبه دار

» سرویس: معارف و حقوق - حقوقي و قضايي
8-204.jpg
یک زندانی نهاوندی از چوبه دار رهایی یافت.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه همدان، به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان‌های همدان، "یکی از مددجویان زندان نهاوند که به جرم قتل عمد در زندان بسر می‌برد با تلاش تعدادی از پرسنل زندان نهاوند و همچنین بستگان مددجو، رضایت اولیای دم اخذ شد و متهم زندگی دوباره یافت.
انتهای پیام

از لابلاي روزنامه هاي ايران - مطالعه يک پرونده

جزییات کودک‌آزاری دخترک 4 ساله توسط نامادری و تعیین دیه 30 میلیونی

» سرویس: اجتماعي - رفاهي و خانواده
child-abuse45.jpg


کودک 4 ساله‌ که نشیمن‌گاهش توسط نامادری داغ و مورد آزار قرار گرفته بود، پس از 
تماس پزشک با بهزیستی و گزارش وضعیت کودک در حال مرگ، به بیمارستان و از آنجا به مرکز نگهداری سازمان بهزیستی زنجان منتقل شد. پدر این دختر چهار ساله به عنوان قیم و به این دلیل که هیچ‌گونه برخورد حمایتی از کودک خود نداشته، به پرداخت 30 میلیون تومان دیه محکوم شده است.
سلمان حسینی - معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان زنجان – در گفت‌و‌گو با خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به تشریح جزییات این کودک‌آزاری پرداخت.
وی با اشاره به اینکه 18 اردیبهشت سال جاری به خط 123 اورژانس اجتماعی یک مورد کودک آزاری در شهر سلطانیه زنجان گزارش شد، گفت:‌ همکاران اورژانس بلافاصله پس از اطلاع از این موضوع به محل اعزام شدند.
وی ادامه داد: علیرغم همکاری نامادری،‌ کودک آزاری برای ماموران اورژانس محرز شد، اما به این علت که همان روز اجازه تحویل بچه را نداشتند، مجاز به مداخله نبودند.
حسینی با بیان اینکه روز بعد از گزارش، ماموران اورژانس به حکم قضایی و نیز نیروی انتظامی به محل مراجعه و علاوه بر دختر 4 ساله برادر وی را نیز تحویل گرفتند.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان زنجان افزود: نوزاد پسر سه ماهه برخلاف خواهرش مورد کودک آزاری واقع نشده بود، اما هم اکنون در مرکز نگهداری سازمان بهزیستی استان زنجان به سر می‌برد.
وی با اشاره به اینکه کودک آزاری در مورد دخترک 4 ساله رخ داده بود، با هماهنگی‌های صورت گرفته با پزشکی قانونی آنها به محل اعزام و موضوع را گزارش کردند، اظهار کرد: با توجه به وضعیت کودک، وی به بیمارستان منتقل شد.
حسینی ضمن اشاره به اینکه دخترک 4 ساله از ناحیه لگن توسط نامادری داغ شده و جای تاول، سوختگی، کبودی و خراشیدگی در بدن وی مشاهده شده است، ادامه داد: کودک در تاریخ سوم خردادماه سال جاری از بیمارستان ترخیص و هم اکنون در مرکز نگهداری سازمان بهزیستی به سر می‌برد.
وی با تاکید بر اینکه سازمان بهزیستی کودک را بر اساس حکم قضایی تحویل گرفته است، اظهار کرد: کودک تنها با حکم قضایی تحویل خانواده می‌شود و سازمان بهزیستی نمی‌تواند بدون ارائه این حکم، کودک را به خانواده تحویل دهد.
حسینی با بیان اینکه به میزان 30 میلیون تومان برای کودک دیه تعیین شده است، گفت: این میزان حتما باید به حساب کودک واریز شود و تا زمانی که حکم قضایی ارائه نشود اجازه ترخیص کودک از مرکز بهزیستی وجود ندارد.
مینو میناسپهر مشاور حقوقی سازمان بهزیستی استان زنجان - نیز در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پدر کودک به پرداخت 30 میلیون تومان دیه محکوم شده است، اظهار کرد: پدر کودک مکلف به پرداخت دیه تعیین شده است و در صورت پرداخت نکردن آن به زندان می‌رود.
وی در مورد احتمال تحویل کودک به خانواده بیان کرد:‌ هیچ تضمینی وجود ندارد که کودک مجددا توسط خانواده مورد آزار قرار نگیرد، بنابراین نمی‌توانیم کودک را به خانواده تحویل دهیم و پس از پرداخت دیه نیز تنها با صلاحدید مقامات قضایی امکان این واگذاری وجود دارد.
مشاور حقوقی سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه در 14 اردیبهشت ماه سال جاری پس از مراجعه دختر بچه توسط خانواده به پزشک معالج، پزشک موضوع را به خط 123 گزارش می‌دهد، گفت:‌ پس از اطلاع از این موضوع ماموران 123 به محل اعزام می‌شوند.
به گفته سپهر، این خانواده دارای دو کودک هستند که فرزند اول دختر بچه‌ای 4 ساله و فرزند دوم نوزاد پسر سه ماهه‌ای است که فرزند همین نامادری است.
وی ادامه داد: ماموران اورژانس اجتماعی پس از اعزام به محل، نوزاد پسر را نیز با خود می‌برند چرا که در بدن او نیز آثار مختصر و جزئی از کودک آزاری مشاهده شده است.
مشاور حقوقی سازمان بهزیستی با بیان اینکه جرم کودک آزاری شاکی خصوصی ندارد، اظهار کرد: افراد و موسسات به هر نحوی که از موضوع مطلع شوند باید این امر را گزارش دهند و چرا که کودک در سنی قرار دارد که نمی‌تواند از خود دفاع کند دادستان یا مدعی‌العموم به عنوان متولی امور طفل صغیر (صغار) در این امر مداخله می‌کند.
وی در مورد درصد کودک آزاری و نیز دفاعیات خانواده کودک در دادگاه عنوان کرد: بدن کودک بسیار آسیب دیده، به گونه‌ای که زمان مداخله ماموران اورژانس اجتماعی در حال مرگ بوده است. لگن کودک داغ شده، موهایش کنده و آثار اصابت جسم سخت در بدن وی مشاهده شده است.
مشاور حقوقی سازمان بهزیستی به ماده شش قانون حمایت از کودکان و نوجوانان اشاره کرد و گفت: به موجب این ماده افراد،‌ موسسات و مراکزی که مسئولیت نگهداری و سرپرستی کودکان را بر عهده دارند، مکلفند به محض مشاهده موارد کودک آزاری را به مقامات قضایی اعلام کنند و تخلف از این تکلیف با حبس و محکومیت و جزای نقدی همراه است.
همچنین عباسعلی خلدی- مدیرکل بهزیستی استان زنجان- نیز در گفت‌وگو با خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه زنجان، گفت: پدر و نامادری کودک 4 ساله‌ای که محکوم به پرداخت دیه در پی کودک‌آزاری شده‌اند، به دنبال عدم پرداخت دیه هستند، اما برای حمایت از حق این کودک، بهزیستی رضایت نمی‎دهد.
خلدی در مورد نحوه کودک آزاری گزارش شده عنوان کرد: در پی اعلام این کودک‌آزاری کارشناسان بهزیستی به محل اعزام و مشخص شد این کودک از جانب نامادری خود مورد آزار قرار گرفته است، به همین خاطر بهزیستی استان به‌عنوان مدعی از پدر و نامادری کودک شکایت کرد که با اعلام دادگاه پدر دختربچه 4 ساله‌ای که از ناحیه نشیمن‌گاه داغ شده است، به پرداخت 30 میلیون تومان جریمه محکوم شد.
وی افزود: این میزان دیه از سوی پزشکی‌قانونی و با حکم دادگاه تعیین شده است و با توجه به اینکه پدر قیم و سرپرست قانونی کودک است و در مقابل این عمل نامادری هیچ‌گونه برخورد حمایتی نداشته، باید آنرا پرداخت کند.
خلدی با اشاره به اینکه کودک آزاردیده هم‌اکنون در یکی از مراکز بهزیستی نگهداری می‌شود، اظهار کرد:‌ پدر و نامادری هیچ‌گونه درخواستی برای بازگرداندن او به خانه نداشته‌اند و فقط پیگیر معافیت و شانه خالی کردن برای پرداخت نکردن مبلغ دیه هستند.
این مسئول تاکید کرد: بهزیستی استان با هدف جلوگیری از تکرار این‌گونه حوادث ناگوار و دفاع از حقوق این کودک و با توجه به اینکه این اداره‌کل شکایت را طرح کرد، پیگیر دریافت دیه است و به هیچ عنوان رضایت نخواهد داد.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه کودک‌آزاری اتفاقی بسیار ناپسند است، گفت: باید با اطلاع‌رسانی و 
تلاش برای فرهنگ‌سازی در این زمینه، از بروز چنین اتفاقات جلوگیری کرد تا شاهد تبعات ناگوار آن در جامعه نباشیم.
انتهای پیام

گفتگوي ويديويي دکتر احمد شهيد با بينندگان بالاويزيون


http://www.balavision.com/episodes/mi6wjff/parts/93jcver
Comments in this regards:




Saturday, July 6, 2013

HUMAN RIGHTS PROFESSIONAL TRAINING SERIES No. 7


Training Manual on

Human Rights Monitoring


UNITED NATIONS 
New York and Geneva, 2001


Part One INTRODUCTION TO THE TRAINING MANUAL 
Chapter I: Introduction

Part Two LOCAL CONTEXT AND INTERNATIONAL STANDARDS
Chapter II: The Local Context
Chapter III: Applicable International Human Rights and Humanitarian Law: The Framework
Chapter IV: Overview of International Human Rights and Humanitarian Law Standards

Part Three THE MONITORING FUNCTION
Chapter V: Basic Principles of Monitoring
Chapter VI: Identification and Prioritization of Efforts Regarding Human Rights Violations
Chapter VII: Information Gathering
Chapter VIII: Interviewing
Chapter IX: Visits to Persons in Detention

Chapter X: MONITORING AND PROTECTING THE HUMAN RIGHTS OF REFUGEES AND/OR INTERNALLY DISPLACED PERSONS LIVING IN CAMPS

Chapter XI: Monitoring and Protecting the Human Rights of Returnees and Internally Displaced Persons
Chapter XII: Children's Rights

Chapter XIII: Trial Observation and Monitoring the Administration of Justice
Chapter XIV: Election Observation
Chapter XV: Monitoring Demonstrations and Public Meetings

Chapter XVI: Monitoring During Periods of Armed Conflict
Chapter XVII: Monitoring Economic, Social and Cultural Rights
Chapter XVIII: Background of United Nations Monitoring Standards

Part Four: Following-Up and Reporting
Chapter XIX: Following-Up and Seeking Corrective Action
Chapter XX: Human Rights Reporting
Chapter XXI: Conciliation and Mediation in the Field 

Part Five: The Human Rights Officer
Chapter XXII: Norms Applicable to UN Human Rights Officers and Other Staff
Chapter XXIII: Stress, Vicarious Trauma and Burn-Out
Chapter XXIV: Security

by: OFFICE OF THE HIGH COMMISSIONER FOR HUMAN RIGHTS
http://www.unhchr.ch/