Monday, September 14, 2015

دولت دهم …….دولت شیادان که دولت تایید شده خامنه ای بود …….دولت شارلاتان ها ……..پولهای مردم را بردند و خوردند و …..دولت موفیا ها ……..و حقوق مردم ایران

مشاور رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با «شرق» مطرح کرد
هشدار درباره سرنوشت بابک زنجانی
مرجان توحیدی و سعيد سيف: ترکان تکذیب می کند و هشدار می‌دهد. مشاور روحانی هم هرگونه دیدار با وکیل بابک زنجانی را تکذیب می کند هم هشدار می‌دهد که باید مراقب بود تا اتفاقی برای بابک نیفتد. این در حالی است که وکیل بابک زنجانی که به خبرگزاری تسنیم گفته است که ترکان را در پرواز تهران-قشم دیده و ملاقات کوتاهی با او داشته است.
فقط ٢٠ روز به روز موعود مانده است؛ ٢٠ روز دیگر بابک زنجانی باید در دادگاه حاضر شود تا درباره بازپس‌ندادن دو‌و‌نیم میلیارد دلار بدهی به وزارت نفت محاکمه شود؛ بدهی‌ای که البته مرجع آن، وزارت نفت است؛ اما درواقع پول فروش نفتی است که به کشور عودت داده نشده است. حالا با آغاز روزشمار حضور زنجانی در دادگاه، وکیل او یعنی رسول کوهپایه درباره مواجهه خود با ترکان در هواپیما این‌چنین گفته است: چندین ماه پیش در پرواز تهران ــ قشم، آقای ترکان را در هواپیما دیدم. خدمت وی رسیدم و نامه‌ای را به او تقدیم کردم مبنی بر اینکه راهکاری برای تسریع در بازپرداخت بدهی‌های موکلم وجود دارد. در این دیدار کوتاه، برای تبیین جزئیات این مسئله، از آقای ترکان درخواست ملاقات حضوری کردم که متأسفانه تا این لحظه این امکان فراهم نشده است. اکبر ترکان اما در گفت‌و‌گوی خود با «شرق»، اظهارات وکیل «بابک زنجانی» را تکذیب کرد و گفت: «نه ایشان را دیده‌ام و نه ایشان را می‌شناسم و هیچ ارتباطی نداشتم و قرار ملاقاتی هم نگذاشته‌ام». «ترکان» در ادامه گفت: «هیچ قولی به هیچ‌کس و هیچ واسطه‌ای نداده‌ام». او اضافه کرد: «مسئول پیگیری پرونده‌های فساد، آقای جهانگیری است و به نظر من بابک زنجانی به یک مافیای فساد وصل است. باید مراقب باشیم که برای او اتفاقی نیفتد یا خبر ناپدید‌شدن او را به ما ندهند. چون زنجانی آدمی یک‌لاقبا نیست که دو میلیارد دلار پول نفت در اختیار او قرار بگیرد». ترکان افزود: «او صد‌درصد پشتیبان مالی و از جنس از‌ما‌بهتران دارد». او با تأکید مجدد بر مراقبت از زنجانی گفت: «باید مواظب باشیم که اتفاقی برای او نیفتد و اموال دولتی را پس بگیریم». «ترکان» ادامه داد: «اینکه من یا مقام دولتی قول دهد که پرونده را حل یا پیگیری کند، کذب محض است».
ترکان قبلا هم در گفت‌و‌گو با سایت جماران  درباره زنجیره‌ای صحبت کرده که زنجانی یک نقطه آن است. ترکان در این گفت‌و‌گو حتی از احتمال حذف زنجانی به‌وسیله این زنجیره خبر داده بود. او در گفت‌و‌گوی خود با جماران گفته است: «بابک زنجانی یک آدم نیست، یک جریان است. مگر به قول آقای زنگنه ممکن است میلیاردها دلار نفت خام را تحویل یک آدم یک‌لاقبا بدهند!؟ این زنجیره‌ای است که از داخل کشور ما شروع می‌شود و تا خارج امتداد می‌یابد. این زنجیره کشف نشده است؛ یعنی فردی به نام بابک زنجانی همه‌چیز نیست؛ شاید دستگاه‌های اطلاعاتی‌-‌امنیتی ما بیشترین کوشش خود را می‌کنند تا مبادا آن زنجیره‌ای که بابک زنجانی به آن وصل است، او را در زندان بزند! زیرا ما یک نقطه از این زنجیره را داریم و اگر آنها این یک نقطه را بزنند همه زنجیره گم‌و‌گور و باعث می‌شود دیگر به جایی دسترسی نداشته باشیم و پولمان گم‌و‌گور شود. حلقه‌های این زنجیره به هم متصل است؛ مگر می‌شود ٢,٦ میلیارد دلار به یک فرد یک‌لاقبا داده شود». اما حالا وکیل مدافعش تأکید دارد که نمی‌توانند این بدهی را بازپرداخت کنند. او به تسنیم گفته است: «متأسفانه یکی از سایت‌ها نوشته که ما امکان پرداخت بدهی‌ها را داریم در‌حالی‌که اصلا این‌گونه نیست. ما دادگاه را نیز در خصوص کم‌و‌کیف و چگونگی راهکار بازپرداخت بدهی‌های موکلم در جریان گذاشتیم». بیژن زنگنه، برای اولین‌بار در دولت روحانی از بدهی زنجانی به وزارت نفت خبر داده و گفته بود او به هر ایرانی ١١٠ هزار تومان بدهکار است. مردی که در جریان واسطه‌شدن برای فروش نفت ایران، امضای چهار عضو کابینه دولت دهم را پای اعتبارنامه‌اش دارد، آن هم در‌حالی‌که پیش از ورود او به ماجرای نفت، ١٥ پرونده تخلف باز داشته است. جهانگیری هم درباره رقم تخلفات زنجانی چنین گفته بود: «در بحث فساد آقای بابک زنجانی در حوزه نفت، چهار میلیارد دلار از پول نفت را گرفته است. دو میلیارد دلار نیز به‌همین‌ترتیب گرفته تا به طرف پیمانکار بدهد. اکنون نه آن چهار میلیارد را به دولت و نه آن دو میلیارد دلار را به پیمانکاران داده است. او دومیلیاردو ٧٠٠ میلیون دلار به دولت بدهکار است که این مبلغ نزدیک به ٨ هزار میلیارد تومان می‌شود. دراین‌میان او از سازمان تأمین اجتماعی نیز ٣٠ هزار میلیارد تومان پول گرفته که آن را نیز پرداخت نکرده است. اکنون او هیچ ردی از این پول‌هایی که گرفته برجا نگذاشته و دست همه خالی است».
زمان به‌سرعت برای بابک زنجانی و وکیلش در حال سپری‌شدن است و آنها به هر ریسمانی چنگ می‌زنند تا قبل از یازدهم مهر و برگزاری دادگاه، بتوانند موضوع را حل‌و‌فصل کنند، ازجمله خبرسازی دیدار با ترکان. بااین‌حال، هم وکیل زنجانی خواستار برگزاری علنی دادگاه است و هم وکلا و نمایندگانی که پیگیر موضوع زنجانی در مجلس بوده‌اند. دادگاهی که علنی برگزار شود تا سیه‌روی شود هر که در او غش باشد.

Link:
http://www.sharghdaily.ir/News/73419/
گروه سیاسی- آیت‌الله آملی‌لاریجانی رئیس قوه‌قضاییه از آمادگی دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران برای انجام گفتگوهای حقوق بشری و مباحث مربوط به کرامت انسانی با کشورهای دیگر خبر داد.
آیت‌الله آملی‌لاریجانی در دیدار شریف بسیونی رئیس موسسه بین‌المللی مطالعات عالی علوم جنایی ایتالیا با ابراز خرسندی از سفر هیئت ایتالیایی به ایران و اعلام آمادگی به منظور انجام گفتگوهای دو جانبه میان ایران و ایتالیا درباره مبانی حقوق بشری و مبادله تجربیات عملی دو کشور در زمینه قضایی، گسترش این مناسبات را موجب نزدیکی دو کشور توصیف کرد و گفت: امیدواریم با نگاهی عالمانه و منطقی به مباحث حقوق بشری و عدالت کیفری راه برای گفتگوهای بیشتر بین کشورها باز شود. رئیس قوه‌قضاییه با اشاره به اینکه رسیدن به فهم مشترک از مقوله حقوق بشر نیازمند آشنایی با پیش‌فرض‌های موجود در این زمینه است و در این مسیر هیچ کشوری حق تحمیل باورها و پیش‌فرض‌های خود را ندارد، عنوان کرد: مکاتب و تمدن‌های مختلف بشری نیازمند گفتگوهای بیشتر برای درک و فهم مفاهیم مربوط به کرامت انسانی و حقوق بشر هستند.
دستگاه قضایی ایران کمال یافته و مستقل است
آیت الله آملی لاریجانی با تاکید بر اینکه بر خلاف برخی تبلیغات رسانه‌ای غرب، دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران کمال یافته و مستقل است، افزود: دستگاه قضایی ایران، ساختاری مستقل در چارچوب نظام اسلامی و به دنبال ترویج حق و عدالت و استیفای حقوق عامه است و نگاهش به مفهوم کرامت انسانی مبتنی بر نگاه عقلانی شیعه است که تفاوت بنیادین تفکرات افراطی همچون داعش دارد. رئیس دستگاه قضا با تاکید بر اینکه در مباحث حقوق بشری باید در مقام اجرا و عمل نیز همگام با بحث‌های نظری و تئوری تلاش کرد و در این راه فاصله‌ای معنادار و تناقض‌آمیز در رفتار و گفتار غرب درباره حقوق بشر وجود دارد تصریح کرد: متاسفانه غربی‌ها تلاش دارند نگاه خود به حقوق بشر را که مبتنی بر پیش‌فرض‌های خودشان است به همه کشورهای تحمیل کنند که قطعاً چنین رویکردی صحیح نیست.آیت‌الله آملی‌لاریجانی به بحث اعدام و قصاص و تفاوت این دو مجازات و فشار غرب درباره چرایی اجرای حکم قصاص اشاره و تاکید کرد: قصاص حق اولیای دم بر اساس نص صریح قرآن است که می‌توانند از آن استفاده کنند و یا از آن بگذرند.
رفتار دوگانه غربی‌ها درباره حقوق بشر
رئیس دستگاه قضا افزود: فشار غربی‌ها درباره حقوق بشر به کشورهای دیگر از جمله ایران دو گانه است؛ آنها در حالی که در جمهوری اسلامی ایران انتخابات متعددی برگزار شده و می‌شود، ما را محکوم می‌کنند و به ما فشار می‌آورند اما با برخی کشورهای همین منطقه که تا به حال انتخاباتی در آن برگزار نشده کاملاً دوست هستند و این کشورها تحت حمایت کامل غربی‌ها قرار دارد. رئیس قوه‌قضاییه به مسئله مبارزه ایران با قاچاق موادمخدر اشاره کرد و گفت: متاسفانه با حضور کشورهای غربی در افغانستان کشت و تولید موادمخدر در این کشور ده برابر شد و جمهوری اسلامی ایران به مقابله با قاچاق و ترانزیت موادمخدر که عمده آن به مقصد اروپا و غرب است برخاسته و در این راه بسیاری از جوانان خود را از دست داده است؛ در حالیکه غرب نه تنها در این زمینه به ایران کمک نمی‌کند بلکه برخی برخوردهای ایران در مقابله با قاچاق موادمخدر را محکوم می کند.در این دیدار شریف بسیونی رئیس موسسه بین‌المللی مطالعات عالی علوم جنایی ایتالیا نیز با ابراز خرسندی از سفر به ایران از انجام گفت‌وگوهای مشترک حقوق بشری میان ایران و ایتالیا استقبال کرد و با اشاره به اینکه در سفر آتی هیئت حقوقی قضایی ایران به ایتالیا این گفت‌وگوها ادامه خواهد یافت، بیان کرد: مفاهیمی همچون احترام به انسان و کرامت او مفاهیمی عام و مورد پذیرش تمام انسان‌هاست و چنین مفاهیمی را نمی‌توان صرفاً در قالب امور سیاسی تعریف کرد. وی توجه به حقوق بشر و احترام به کرامت انسانی را اصلی پذیرفته شده در میان ادیان الهی و تکامل یافته در دین اسلام برشمرد و گفت: از انجام گفت‌وگوهای بیشتر درباره مفاهیم حقوق بشر و تلاش برای نزدیکی بیشتر کشورها و ملت‌ها استقبال می‌کنیم.همچنین محمدجواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر در دومین نشست تخصصی صیانت از حقوق بشر در نظام عدالت کیفری ایران و ایتالیا با پروفسور شریف بسیونی، رئیس موسسه بین‌المللی مطالعات عالی علوم جزایی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

Monday, September 7, 2015

سومین دوره تجلیل از مدافعان حقوق بشر در ایران 
اعطای جایزه حقوق بشر «ر‌ها» سودویند به آتنا دائمی
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۶ سپتامبر ۲۰۱۵

atena_daemi_barandeh.jpg
در جریان سومین دوره تجلیل از کسانی که سهمی در ارتقای حقوق بشر در ایران داشته‌اند، «فاطمه دائمی خشکنودهانی» که بیش‌تر با نام «آتنا دائمی» شناخته می‌شود از مدافعان حقوق کودکان کار و خیابان در ایران، به عنوان یکی از برندگان جایزه حقوق بشری «ر‌ها» از سوی «سودویند» برگزیده شد.

هیات داوران سودویند متشکل از «شیرین عبادی»، برنده جایزه «صلح نوبل»، حقوقدان، قاضی سابق دادگاه، وکیل حقوق بشر، به همراه «آرون رودز» از بنیان‌گذاران و محقق اصلی پروژه «حقوق آزادی» و مدیر اجرایی سابق «فدراسیون بین‌المللی هلسینکی برای حقوق بشر» و «کارولینا یانوزفسکی»، وکیل حقوق بشر و عضو هیات مدیره «سودویند» این خبر را در حالی اعلام کرده‌اند که «آتنا دائمی» فعال مدنی و مدافع حقوق کودکان کار و خیابان همچنان در «زندان اوین» در ایران به سر می‌برد.
نهاد غیر دولتی اتریشی «سودویند»، در قالب پروژه «همه حقوق بشر برای همه در ایران»، جایزه «رها» را برای نکوداشت کنش‌گران حقوق بشر در ایران در نظر گرفته است که از برندگان آن در سال‌های پیشین (دوره‌های اول و دوم) می‌توان به «پروین ذبیحی»، «ژیلا کرم‌زاده مکوندی»، «نسیم سلطان‌بیگی»، «رسول بداغی»، «مجید توکلی»، «رضا شهابی»، زنده‌یاد «فرامرز محمدی»، «خسرو کُردپور»، «مسعود کُردپور»، «حکیمه شکری»، «فاران حسامی» و «کیوان صمیمی بهبهانی» اشاره کرد.
جوایز حقوق بشری «ر‌ها»، از سوی نهاد غیر دولتی اتریشی «سودویند» برای ادای احترام و تجلیل از افرادی که سهمی در حفظ و ارتقای حقوق بشر در ایران داشته‌اند، در نظر گرفته شده است. «سودویند» از نهادهای دارای مقام مشورتی سازمان ملل متحد است که در حوزه توسعه و کاهش شکاف کشورهای جنوب و شمال فعالیت می‌کند.

«آتنا دائمی» ۲۷ ساله و دارای مدرک دیپلم است و تا پیش از دستگیری در «باشگاه انقلاب» در «تهران» شاغل بود. او در ۲۹ مهرماه ۱۳۹۳، از سوی مامورین لباس شخصی در منزل پدری خود بازداشت و به «بند ۲-الف سپاه پاسداران» زندان «اوین» منتقل شد.
«آتنا دائمی» پس از تحمل نزدیک به ۴ ماه بند انفرادی و بازجویی‌های پی‌درپی، در ۲۴ بهمن‌ماه ۱۳۹۳، به بند عمومی زنان (موسوم به بند نسوان) در «زندان اوین» منتقل شد و در ۲۳ اسفندماه ۱۳۹۳، در شعبه ۲۸ «دادگاه انقلاب اسلامی» به ریاست قاضی «مقیسه» محاکمه شد. او در ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۴، به تحمل ۱۴ سال زندان محکوم شد.
اتهامات این مدافع حقوق بشر و فعال حقوق کودکان کار و خیابان، «اجتماع و تبانی بر ضد نظام برای تجمع در دفاع و حمایت از کودکان کوبانی و شنگال و حضور در تجمعاتی علیه اعدام مانند تجمع اعتراضی برای اعدام ریحانه جباری و…»، «تبلیغ علیه نظام»، «توهین به رهبری و مقدسات به دلیل گوش دادن به آهنگ‌های شاهین نجفی»، «مخالفت با حجاب اجباری» و «مخالفت با اعدام»، «اختفای ادله جرم برای رهایی متهم علی نوری» عنوان شده است.

«آتنا دائمی» هم‌اکنون در دهمین ماه بازداشت موقت، در بند زنان زندان اوین، منتظر اعلام حکم دادگاه تجدید نظر خود است. پرونده این فعال مدنی، جهت رسیدگی مجدد به دادگاه تجدیدنظر ارسال شده است. دیگربار پرونده او روز سه‌شنبه ۶ مردادماه ۱۳۹۴، پس از تعیین شعبه، به شعبه ٣۶ به ریاست «قاضی زرگر» جهت بررسی مجدد ارسال شده است.
پیش‌تر سازمان «عفو بین‌الملل» خواستار آزادی «آتنا دائمی» شده بود. این سازمان مدافع حقوق بشر، همچنین از ایران خواسته «مراقبت‌های پزشکی ضروری برای این فعال مدنی را فراهم کند و با احترام به کنوانسیون بین‌المللی حقوق سیاسی و مدنی که ایران نیز از امضا کنندگان آن است، حق آزادی اندیشه و بیان را به رسمیت بشناسد.»

«آتنا دائمی» سابقه بیماری قلبی دارد. او در دوران حبس انفرادی، به علت نگهداری طولانی‌مدت در سلول انفرادی و شرایط بد بهداشتی بازداشتگاه و عدم دسترسی به هواخوری و نور آفتاب، دچار ناراحتی پوستی و همچنین ضعف شدید بینایی شده بود.
اکنون وضعیت جسمی «آتنا دائمی» وخیم است. شرایط جسمی و روانی او دستخوش بحران شده است. «سردردهای مداوم»، «دو بینی»، «ضعف چشم»، «ضعف استخوان»، «ضعف شنوایی»، «افسردگی» و «فراموشی» علایم بیماری‌های این مدافع حقوق بشر زندانی هستند.
این فعال حقوق کودکان کار و خیابان، پس از انتقالش از درمانگاه «صادقیه» به زندان اوین، در شنبه شب ۱۳ تیرماه ۱۳۹۴، پس از تحمل فشارهای عصبی وارده در طول روز از سوی مامور انتقال زندان، در بند زنان اوین دچار حمله قلبی شد و به بهداری این زندان منتقل شد. او پس از یک معاینه سرپایی با‌‌ همان وضعیت جسمی، به داخل بند زنان بازگردانده شد.
در سال گذشته خانواده و وکیل «آتنا دائمی»، بار‌ها برای موافقت با مرخصی او تلاش کرده‌اند، اما قاضی «مقیسه» هر بار درخواست آزادی او را رد کرده است.

در حال حاضر «آتنا دائمی» همچنان در بند عمومی زنان «اوین» مشهور به «بند نسوان»، در حال گذراندن دهمین ماه از مجازات ۱۴ سال حبس خود است.

Link: